אין שישי בלעדיו: אורז פרסי עם תפוחי אדמה פריכים

מי לא מכיר ואוהב את האורז הפרסי הטעים עם אותה שכבה של פרוסות תפוחי אדמה קראנצ'ית שהופכים את הסיר על צלחת הגשה וכולם מתמוגגים מהטעם, הריח, הצבע והיופי. ככה תכינו אותו שלב אחרי שלב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אורז פרסי עם תפוחי אדמה פריכים בתחתית
אורז פרסי עם תפוחי אדמה פריכים בתחתית | צילום: יח"צ, מאסטר שף
3
גלריה

המתכון הבא דורש מעט סבלנות והשקעה אבל התוצאה היא בלתי נשכחת. אורז צהוב מלא בטעמים, עם תפוחי אדמה זהובים ופריכים בתחתית הסיר. אין סיכוי שישאר גרגר. למה דווקא אורז פרסי? ב״ויליפוד״ יבואנית מותג DAAWAT מסבירים: לאורז הפרסי גרגירים ארוכים ודקים והוא מתאפיין במרקם אוורירי וניחוח עדין. בתהליך הבישול הוא מתנפח באופן משמעותי ומגיע לאורך כפול מגודלו המקורי. טעמו עדין ומשתלב עם מגוון תבלינים וטעמים. ככה תכינו אותו צעד אחרי צעד.

אורז פרסי עם שכבת תפוחי אדמה פריכה בתחתית הסיר
אורז פרסי עם שכבת תפוחי אדמה פריכה בתחתית הסיר | צילום: יחצ ויליפוד
הופכים את הסיר ומתמוגגים
הופכים את הסיר ומתמוגגים | צילום: באדיבות סולתם,גיל אבירם
תגיות:
מתכונים
/
אורז
/
תפוחי אדמה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף