נר שלישי של חנוכה, וניחוח הטיגונים במלוא עוזו. השבוע, לכבוד שבת, בחרתי להציע לכם להכין לביבות, מנה ברוח החג. הכנת הלביבות אינה מצריכה מיומנות או חומרי גלם מיוחדים, מספיק להשתמש בירק אחד בסיסי כמו קישוא, בטטה או תפוח אדמה, כמובן.
נר שלישי של חנוכה, וניחוח הטיגונים במלוא עוזו. השבוע, לכבוד שבת, בחרתי להציע לכם להכין לביבות, מנה ברוח החג. הכנת הלביבות אינה מצריכה מיומנות או חומרי גלם מיוחדים, מספיק להשתמש בירק אחד בסיסי כמו קישוא, בטטה או תפוח אדמה, כמובן.