בכל פעם שאני נפגשת עם חברותיי, הן מספרות על משקה של פרי או ירק, או שילוב של שניהם, מתובלים בעשבי תיבול ובתבלינים. אחרי לגימה של אחד מהמשקאות הירוקים החלטתי שאני חייבת לנסות להכינם במטבח שלי.
וכך, במשך כמה שבועות ערכתי במטבחי ניסויי טעמים של משקאות. השייק הוא ערמומי. הלוגמים אותו נוטים לחשוב שזהו משקה קליל. למעשה, מדובר בארוחה שלמה.
חשוב למצוא את השילובים הנכונים והמוצלחים בין הפרי, הירק והעלים או עשבי התיבול. בניסיונותיי, שימוש רב יותר בירקות ובעשבי תיבול ירוקים העניק למשקה גוון ירוק בוהק. והשילוב של לימון וג'ינג'ר עשה לטעמי פלאים למשקה הירוק.
אני הכנתי משקאות שהתבססו בעיקר על פרי, ירק ועשבי תיבול, אבל אתם יכולים להוסיף יוגורט, חלבון כמו טופו, חלב ועוד. הכל לפי טעמכם.