אינני חושבת שיש משהו יותר פשוט ומענג מכיכר לחם שנאפתה זה עתה. זה מתחיל עם ניחוח המתפשט בכל חלקי הבית בשעת האפייה, עובר דרך הגוון השחום־זהוב המתקבל עם האפייה והקרום הפריך שנוצר בסיומה. וכמובן, הפריסה שאחרי הצינון, כשבחדר מהדהד צליל חיתוך הלחם בסכין המשוננת ופצפוצו של קרום הלחם. בלוטות הטעם מתעוררות מיד. ואז, הפרוסה הרכה והחמימה פוגשת גבינה שמנה, חמאה, ריבה או ממרח פסטו. נגיסה, וסימפוניה של טעמים מתחילה להתנגן בפה.
זהו מתכון להכנת לחם נהדר, ואתם תופתעו מהתוצאות שתקבלו. האמינו לי, כיכרות הלחם האלו יסחטו מחמאות מכל בני המשפחה.