בדיוק לסופ"ש חורפי: עוגיית השוקולד הענקית שמכינים במחבת אחת

עוגיית שוקולד-צ’יפס ענקית שנאפית במחבת ברזל חמה, עם שוליים פריכים ולב רך ונמס. טעמה מתעצם בזכות חמאה חומה, אגוזי פקאן וקורט מלח גס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עוגיית שוקולד במחבת
עוגיית שוקולד במחבת | צילום: AI

עוגיית ענק חמה מהתנור, ישירות מהמחבת - זה בדיוק מה שמתקבל מהמתכון לעוגיית השוקולד־צ’יפס במחבת (Skillet Cookie). הקינוח הזה משלב את המרקם הפריך של שולי עוגייה עם מרכז רך ונימוח, והכול בניחוח אגוזי של חמאה חומה וקורט מלח גס מעל. תוסיפו כדור גלידה מעל, וקיבלתם קינוח שמפיל כל שולחן.

תגיות:
עוגיות
/
עוגיות שוקולד צ'יפס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף