שילוב מושלם של בראוניז שוקולד עשיר עם כנאפה פריך וקרם פיסטוק חמאתי – קינוח מפנק עם טוויסט מזרח־תיכוני שכבש את הקונדיטוריות בדובאי.הכנו לכם את המתכון המושלם - קל להכנה, מרשים בהגשה, וממכר בכל ביס.
מצרכים:
למילוי כנאפה פיסטוק:
לגנאש שוקולד חלב:
אופן ההכנה:
1. נחמם תנור על 170 מעלות.
2. בסיר קטן נחמם 113 גרם חמאה על אש בינונית עד שתזהיב מעט. נסיר מהאש ונניח להצטנות קצרה.
3. נמיס את השוקולד הקצוץ במיקרוגל בפולסים קצרים עד שנמס לגמרי, ונערבב פנימה את החמאה.
4. בקערה נפרדת נטרוף את הביצים והסוכר עד לקבלת תערבות בהירה ותפוחה.
5. נוסיף אל תערובת השוקולד את תערבות הביצים והסוכר ונטרוף לאיחוד.
6. ננפה פנימה את הקמח, הקקאו והמלח ונערבב לאיחוד.
7. נשפוך את הבלילה לתבנית וניישר את החלק העליון.
8. נאפה במשך כ- 22 דקות.
9. בסיר נפרד נחמם 20 גרם חמאה ונוסיף את שערות הקדאיף הקצוצות.
10. נערבב לעיתים תכופות עד שיזהיבו.
11. נמיס בקערה ממרח פיסטוק, מחית פיסטוק ושוקולד לבן.
12. נוסיף אל שערות הקדאיף את תערובת הפיסטוק ונערבב היטב.
13. נמרח את התערובת על הבראוניז בשכבה אחידה.
14. נכניס למקרר לכ-30 דקות להתייצבות.
15. נחמם שמנת מתוקה במיקרוגל, ביחד עם שוקולד חלב ונערבב עד שנקבל גנאש חלק ומבריק.
16. נצפה את העוגה בגנאש וניישר בעדינות.
17. נכניס למקרר לקירור של כשעה לפחות.