בנוסף, הפעם בחרתי להכין את בצק השמרים עם קמח נטול גלוטן.
החומרים:
(ל־2־3 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ, משומנות)
לבצק:
200 גרם חמאה חתוכה (או מחמאה לגרסת פרווה)
¼1 כוסות חלב (או מים לגרסת פרווה)
½ קילו קמח ללא גלוטן מנופה
30 גרם שמרים טריים
1 כף תמצית וניל איכותית
2 ביצים גדולות
8 כפות סוכר
¼ כפית מלח
למלית:
100 גרם חמאה חתוכה (או מחמאה לגרסת פרווה)
¾ כוס אבקת סוכר
½ כפית קינמון טחון
3 כפות אבקת קקאו מנופה
3 כפות אבקת שוקולית ממותקת
לפיזור:
½ כוס שוקולד צ'יפס או אגוזים קצוצים
להברשה:
1 ביצה טרופה עם 3 טיפות שמן
לציפוי:
1 כוס אבקת סוכר
4 כפות מים
1 כפית תמצית וניל
7. בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) אופים כ־30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הגלילות יוצא נקי ויבש. מערבבים בקערית את כל חומרי הציפוי ומברישים את הגלילות בעודן חמות.