המתכון המנצח של תנובה: לחם יווני שטוח עם ציזיקי ויוגורט

והפעם בפינת המתכון המנצח: עוצרים לגיחה בשכנה הים תיכונית האהובה, ובהשראת הטברנות והציזיקי מביאים לכם לחם יווני שטוח עם יוגורט עזים ומעט שומשום להגשה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לחם יווני שטוח עם ציזיקי
לחם יווני שטוח עם ציזיקי | צילום: יח"צ תנובה

מרדדים בעזרת מערוך כל כדור לעיגול בקוטר 12־15 ס״מ ובעובי 8־10 מ״מ. מחממים מחבת ומורחים עליה מעט שמן זית. מניחים את הבצק על המחבת החמה ומורחים עליו גם שמן זית מלמעלה. מפזרים שומשום אם רוצים. מטגנים כל פיתה כחמש דקות מכל צד עד שהיא מזהיבה ומעט משחימה. מגישים מיד, עם צזיקי וסלט.

תגיות:
יוון
/
מתכונים קלים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף