המתכון המנצח של תנובה: פנקייק יוגורט קיצי

לכבוד סוף השבוע תנובה מציגה את המתכון המושלם לארוחת בוקר קיצית, קלילה ומפנקת, עם פירות יער לקישוט וקצת סירופ מייפל. לא תצליחו להתאפק

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פנקייק יוגורט
פנקייק יוגורט | צילום: אפרת ליכטנשטט

מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.

בקערה גדולה אחרת טורפים היטב את הביצים, היוגורט, הסוכר והשמן.

מוסיפים את החומרים היבשים לקערת החומרים הרטובים וטורפים היטב. אם הבלילה נראית לכם דלילה מדי, הוסיפו כף קמח, אם היא יבשה מדי הוסיפו כף חלב (אפשר גם להוסיף אחרי טיגון של פנקייק אחד).

במחבת קטנה מחממים חמאה ויוצקים פנימה כשליש כוס מהבלילה. מטגנים 2־3 דקות מכל צד. עורמים לערימה ומגישים מיד עם יוגורט, מייפל ופירות יער.

תגיות:
מתכונים
/
תנובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף