החומרים:
למילוי:
להגשה:
מערבבים את מרכיבי המילוי. מהביצה הטרופה משאירים מעט (1־2 כפיות) בקערית לסגירת העלים. פורסים עלה אגרול על משטח העבודה, מניחים 2 כפות מהמילוי על השליש הקרוב, מקפלים פנימה את השוליים הימניים והשמאליים ומגלגלים לגליל. אם משתמשים בפילו, חוצים אותו, מניחים מילוי בקצה הצר, מקפלים את השוליים הימניים והשמאליים ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.
מכינים צלחת ועליה נייר סופג ומחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את העלים 3־4 דקות עד להזהבה ומוציאים לצלחת. מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.