המתכון המנצח של "תנובה": אגרול במילוי "עוגת גבינה"

השבוע תנובה מציגה מתכון לקינוח טעים במיוחד, עם מצרכים כמו גבינת כנען "השף הלבן", עלי פילו, ביצה טרופה, סוכר, וניל, שמן לטיגון עמוק וצימוקים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אגרול במילוי עוגת גבינה
אגרול במילוי עוגת גבינה | צילום: יהודה סלומון

החומרים:

למילוי:

להגשה:

מערבבים את מרכיבי המילוי. מהביצה הטרופה משאירים מעט (1־2 כפיות) בקערית לסגירת העלים. פורסים עלה אגרול על משטח העבודה, מניחים 2 כפות מהמילוי על השליש הקרוב, מקפלים פנימה את השוליים הימניים והשמאליים ומגלגלים לגליל. אם משתמשים בפילו, חוצים אותו, מניחים מילוי בקצה הצר, מקפלים את השוליים הימניים והשמאליים ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.

מכינים צלחת ועליה נייר סופג ומחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את העלים 3־4 דקות עד להזהבה ומוציאים לצלחת. מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

תגיות:
מתכונים
/
תנובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף