מתכון לסוף שבוע מתוק: רוזלך פיסטוק וקינדר

אין דרך טובה יותר לפתוח את היום מאשר רוזלך בשילוב טעמים נהדרים. המתכון היומי לסגר של סמדר שחר, קונדיטורית ומבשלת, פיינליסטית התוכנית "בייק אוף ישראל"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רוזלך פיסטוק וקינדר
רוזלך פיסטוק וקינדר | צילום: סמדר שחר, באדיבות ישראלי קיטשן

2. מוסיפים את המים ואת השמן ולשים כ־8 דקות.

3. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות נוספות.

4. מניחים את הבצק בקערה משומנת ומשמנים מעט גם את הבצק עצמו. עוטפים את הקערה בניילון נצמד או במגבת. מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה.

5. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. מקמחים את משטח העבודה. מרדדים את הבצק למלבן.

6. מכינים את מליות הקינדר והפיסטוק על ידי ערבוב החומרים.

7. מורחים על המלבן את מלית הקינדר ועליה את מלית הפיסטוק. מגלגלים את המלבן לרולדה, חותכים לשושנים ברוחב 3־4 סנטימטרים בערך ומניחים כל שושנה בתבנית על גבי נייר אפייה.

8. אין צורך להתפיח שוב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל־240 מעלות ואופים 7 דקות בלבד. מצננים מעט ובוזקים אבקת סוכר.

תגיות:
רוזלך
/
מתכון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף