איך לעשות רושם בלי לעבוד קשה? הסוד הוא בכרוב

אם גם אתם אוהבים כרוב, תשמחו לגלות עד כמה המנה שלפניכם קלה להכנה: פשוט מצפים בתבלינים או ברוטב, והקסם? הוא בכלל מתרחש בתנור

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
כרוב בתנור
כרוב בתנור | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה

כשמבלים זמן רב כמוני במטבח, מגלים את אחד הסודות הכמוסים: איך לעשות רושם בלי לעבוד קשה. אחת המנות המרשימות מורכבת מהירק הכי פשוט – כרוב. בדרך כלל משתמשים בעליו העדינים להכנת ממולאים, לריפוד מאפים ולהכנת סלט. אלא שהפעם הכנתי ממנו מנה קצת שונה: חתכתי את ראש הכרוב לרבעים גדולים, ובזכות צורת ההכנה וההגשה המרשימה, לצד שימוש בחומרי גלם מעולים, ללא גלוטן, ביצים ומוצרי חלב ועם מעט פחמימות – קיבלתי בתום האפייה מנה מרשימה, יפהפייה וטעימה. כל כך טעימה.

כרוב בתנור
כרוב בתנור | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
אפייה
/
כרוב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף