כשמבלים זמן רב כמוני במטבח, מגלים את אחד הסודות הכמוסים: איך לעשות רושם בלי לעבוד קשה. אחת המנות המרשימות מורכבת מהירק הכי פשוט – כרוב. בדרך כלל משתמשים בעליו העדינים להכנת ממולאים, לריפוד מאפים ולהכנת סלט. אלא שהפעם הכנתי ממנו מנה קצת שונה: חתכתי את ראש הכרוב לרבעים גדולים, ובזכות צורת ההכנה וההגשה המרשימה, לצד שימוש בחומרי גלם מעולים, ללא גלוטן, ביצים ומוצרי חלב ועם מעט פחמימות – קיבלתי בתום האפייה מנה מרשימה, יפהפייה וטעימה. כל כך טעימה.