המתכון המנצח של תנובה: רביולי ברוטב יוגורט

תנובה מציגה מתכון קצת אחר לרביולי, הכולל גם סומאק וזעתר והכל ברוטב יוגורט טעים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רביולי עם פיראוס
רביולי עם פיראוס | צילום: נמרוד סונדרס

רביולי ברוטב יוגורט

מניחים בסיר יוגורט ומחממים על להבה נמוכה. מוסיפים מיץ לימון, קליפת לימון ומלח. מערבבים בעזרת מטרף על להבה נמוכה, עד לקבלת מרקם חלק.

מוזגים את הרוטב החמים לצלחת רחבה ומעט עמוקה ומוסיפים אליו את הרביולי. מפוררים מעל מעט פטה ומקשטים בזעתר טרי וסומאק.

תגיות:
מתכונים
/
רביולי
/
יוגורט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף