הימים הופכים לחמים יותר ויותר, וכבר קשה להיות במטבח. לכן השבוע בחרתי להמליץ על הכנת מנה שנמצאת על קו התפר שבין תוספת לארוחה: סלט שעועית אדומה, פלפלים וסלרי. המנה מאוד מרעננת, צבעונית ומלאת תוכן. אפשר כמובן להגישה כמו שהיא או להוסיף לה קוביות טופו, נתחי טונה או גבינת פטה.
סלט שעועית אדומה, פלפלים וסלרי
היערכות נכונה היא בסיס להצלחה ולהכנת סלטים עשירים מבחינת טעמם והערך התזונתי שלהם. בחרו את הדגנים, הקטניות או הפסטות שברצונכם להוסיף לסלט, בשלו מראש ושמרו במקרר בכלי סגור. הקפידו על איזון נכון בתיבול ותמיד תבלו סמוך להגשה – שמרו על הטעם הטבעי של הירקות.