קונכיות פסטה ממולאות גבינה - ארוחת ערב משביעה ומפתיעה

השבוע, ברוח ימי הקיץ, בחרתי להציע לכם במדור מתכון לקונכיות פסטה ממולאות ומבושלות בדרך לא שגרתית, מנה שנולדה בערב אחד שבו נדרשתי להכין ארוחהת ערב לילדיי במהירות

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
קונכיות פסטה ממולאות גבינה
קונכיות פסטה ממולאות גבינה | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה

השבוע, ברוח ימי הקיץ, בחרתי להציע לכם במדור מתכון לקונכיות פסטה ממולאות ומבושלות בדרך לא שגרתית. המנה נולדה במטבחי כאשר הייתי צריכה להכין ארוחת ערב לילדיי, אך היה מעט זמן ברשותי. הצצה קצרה בארון המזווה גילתה לי שקית של קונכיות פסטה בצבעים, שאותן נהגתי עד אז למלא במלית בשר. הפעם החלטתי להכין את המנה בגרסה חלבית. שלפתי מהמקרר כמה גבינות, ערבבתי היטב, תיבלתי קלות והכנתי במקביל רוטב עגבניות מהיר שמתאים לפסטה.

הפעם בחרתי לא לבשל את הקונכיות כמו בדרך כלל, אלא למלא אותן כשהן קשות ויבשות. לאחר מכן יצקתי את רוטב העגבניות לתוך תבנית חסינת אש וסידרתי בו את הקונכיות הממולאות גבינה, כשהן חופפות וצמודות זו לזו. בתום האפייה, המאפה שהתקבל הפתיע גם אותי: יפהפה וטעים במיוחד. לצד סלט ירקות עשיר, נרקמה ארוחת ערב לתפארת.

קונכיות פסטה ממולאות גבינה
קונכיות פסטה ממולאות גבינה | צילום: פסקל פרץ-רובין

קונכיות פסטה ממולאות גבינות

תגיות:
במטבח עם פסקל
/
פסטה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף