השבוע, ברוח ימי הקיץ, בחרתי להציע לכם במדור מתכון לקונכיות פסטה ממולאות ומבושלות בדרך לא שגרתית. המנה נולדה במטבחי כאשר הייתי צריכה להכין ארוחת ערב לילדיי, אך היה מעט זמן ברשותי. הצצה קצרה בארון המזווה גילתה לי שקית של קונכיות פסטה בצבעים, שאותן נהגתי עד אז למלא במלית בשר. הפעם החלטתי להכין את המנה בגרסה חלבית. שלפתי מהמקרר כמה גבינות, ערבבתי היטב, תיבלתי קלות והכנתי במקביל רוטב עגבניות מהיר שמתאים לפסטה.
הפעם בחרתי לא לבשל את הקונכיות כמו בדרך כלל, אלא למלא אותן כשהן קשות ויבשות. לאחר מכן יצקתי את רוטב העגבניות לתוך תבנית חסינת אש וסידרתי בו את הקונכיות הממולאות גבינה, כשהן חופפות וצמודות זו לזו. בתום האפייה, המאפה שהתקבל הפתיע גם אותי: יפהפה וטעים במיוחד. לצד סלט ירקות עשיר, נרקמה ארוחת ערב לתפארת.