אחרי החגים ולקראת בוא הסתיו: דלורית ממולאת בקוסקוס ותבשיל בשר מהיראחרי חודשים ארוכים המטבח חוזר לשגרה הברוכה. והפעם: ארוחה של שתי מנות פתיחה קלילות ומנה עיקרית בבישול ממושךפסקל פרץ-רובין09:41 15/10/2021דלורית במלית קוסקוס | צילום: פסקל פרץ-רובין4גלריהדלורית ממולאת בקוסקוס, עשבי תיבול ורימוניםדלורית במלית קוסקוס | צילום: פסקל פרץ-רוביןחבילת פילו מפתיעהבצק פילו ממולא בחזה עוף וירקות | צילום: פסקל פרץ-רוביןתבשיל בשר, חומוס ודלעת מהיר הכנהתבשיל בשר, חומוס ודלעת | צילום: פסקל פרץ-רוביןתגיות:מתכונים/ אוכל/ מעריב סופהשבוע