מוסיפים את האורז, מערבבים עד שהירקות נטמעים היטב באורז. יוצקים מחצית מכמות המים, מערבבים בכף עץ ומבשלים כ־10 דקות, עד שהמים נספגים באורז.
במקביל, מחממים שמן זית במחבת נפרדת ומטגנים את נתחי הפילטים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לכלי נפרד. כאשר הנוזלים נספגים לגמרי באורז, מוסיפים את שאר המים ומבשלים 5 דקות. דוחסים לתוך האורז את נתחי הדגים (אפשר גם להניח את הדגים מעל האורז) ומכניסים את הפאייה לתנור לרבע שעה.
מוציאים מהתנור, מעטרים בעשבי תיבול קצוצים ומגישים עם רבע לימון לכל סועד.