עושים סדר: המנות והקינוחים של השפים המובילים לכבוד פסח

אם עדיין לא סגרתם לגמרי את תפריט ארוחת החג הקרובה, יש לנו פתרון בשבילכם. שלושה מומחים בתחומם סיפקו עבורנו שלושה מתכונים לראשונה, עיקרית וקינוח מהחלומות, שישדרגו לכם את ליל הסדר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פילה ברמונדי למנה ראשונה של השף גדי אולשנסקי
פילה ברמונדי למנה ראשונה של השף גדי אולשנסקי | צילום: סומאק, וילה גליליי
3
גלריה

זה לא חג בלי מנת בשר מיוחדת: שף יוני טובול ממסעדת "באשערט" הכשרה בצפת ממליץ על  מנת כתר צלעות טלה: "בשר טלה רך ועסיסי בקיצוב נכון יהפוך את ארוחת החג לטעימה במיוחד. הסוד שמשדרג את המנה? יין אדום וסילאן תמרים".

כתר צלעות טלה של השף יוני טובול
כתר צלעות טלה של השף יוני טובול | צילום: באשערט

לארוחה מושלמת חייב קינוח ובארוחת החג - קינוח מיוחד. הקונדיטורית רינת אלבז, בעלת קונדיטוריית 'רינוש'' בצפת ממליצה: "שילוב פבלובה, קרם ופירות היער יוצרים שילוב בין מתיקות לחמיצות. קינוח אביבי מרענן".

הפבלובות של רינת אלבז
הפבלובות של רינת אלבז | צילום: רינוש קונדיטוריית בוטיק
תגיות:
קינוחים
/
דגים
/
ליל הסדר
/
מתכונים לפסח
/
צלעות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף