אין אנשים שלא אוהבים אננס, אולי חלק לא יכולים לאכול אותו, אבל בשביל רוב האנשים אננס הוא קיץ, חופשה טרופית, הוא תאילנד על החוף, הוא שווקים במקסיקו או פרו, והוא פרי יקר שקשה להשיג אותו בארץ במחיר שפוי.
לרוב האנשים אננס הוא שייקים וגלידות אבל אננס הוא חומר גלם מושלם להרבה מנות מלוחות, המתיקות שלו עובדת מדהים עם חריף ומתובל כגון קארי, עוף ודגים והוא גם מרכך בשר נהדר ומוסיף הרבה עומק למנות.
סביצ'ה אננס בתוך אננס
גלידת פינה קולדה ואננס ברולה
את כל התערובת הכניסו למקפיא, לפני הגשה חיתכו את שארית האננס הטרי לפרוסות, פזרו מעל סוכר ושירפו בברנר או מתחת לגריל והגישו עם הגלידה.