שנת הלימודים החלה, ורובנו עסוקים בסוגיות הקשורות בהכנת כריכים לילדים: איזה כריך מתאים לארוחת עשר, ואלו טעמים מתאימים לכריך של ארוחת הצהריים? אנו נדרשים להיות יצירתיים ומגוונים. אחד הדברים החשובים בבניית כריך הוא בחירת הממרח/המטבל, שמפגיש בין הלחם למלית, משלב ומשלים את המרקמים והופך כריך לאיכותי.
בחרתי הפעם להציע כריך לארוחת צהריים לילדים שכולל נתחי חזה עוף מתובלים וצלויים על מחבת פסים, שאותם נחתוך לרצועות בעובי של ס"מ או יותר. נכין ממרח אבוקדו או ממרח אחר אהוב על הילדים וניתן גם להוסיף ממרחים נוספים וירקות.
טורטיות ממולאות ברצועות חזה עוף, אריסה ואבוקדו
לממרח אבוקדו/גוואקמולי:
להרכבת הכריך: