השבוע בחרתי להציע לכם מתכון פשוט וקל לעוגת תפוחים נהדרת שנמצאת על התפר בין עוגה בחושה לעוגת תופין, היות שבהכנתה גם מערבבים הכל יחד וגם מקציפים/טורפים את הביצים עם הסוכר. יש לעוגה מרקם רך אשר בכל נגיסה חושף טעם אחר.
השבוע בחרתי להציע לכם מתכון פשוט וקל לעוגת תפוחים נהדרת שנמצאת על התפר בין עוגה בחושה לעוגת תופין, היות שבהכנתה גם מערבבים הכל יחד וגם מקציפים/טורפים את הביצים עם הסוכר. יש לעוגה מרקם רך אשר בכל נגיסה חושף טעם אחר.