אני אוהבת ג'ין. תמיד אהבתי. המרירות ההדרית, הרעננות המיידית של המשקה הזה בשילוב סודה או טוניק, אפילו על קרח עם ליים . אבל מה שאני הכי אוהבת בג'ין זה את הוורסטיליות שלו. חוסר הגבולות והמגבלות הופך אותו לגן שעשועים מרתק למי שאוהב לשחק. עם הל וזעתר כמו שעושים במזקקת 'מילק אנד האני', עם אגבה ופלפל כמו ב-'מזקל ג'ין', עם יוזו ופרחי סאקורה כמו 'רוקו' היפני, או פשוט אולד לונדון ג'ין. רוצים 10 מרכיבים מן הצומח? לכו על זה. רוצים 15? אין בעיה, בא לכם להישאר עם הרכיבים הקלסיים? מעולה. זה לא משנה כל עוד הערער נוכח, והזיקוק איכותי, השמיים הם הגבול.
לפני כשנה השיקו הנדריקס את היכל הג'ין שלהם בשווי של 13 מליון פאונד. 6 מזקקות חדישות לצד הדודים הישנים מאפשרות להכפיל את הייצור וכל זאת לצד מעבדה משוכללת שממנה לסלי מתרגשת במיוחד. "יזמות וחידושים זה המפתח מאחורי William Grant & Sons והמעבר לבניין החדש והמרהיב שלנו פותח בפני ובפנינו אפשרויות בלתי מוגבלות לטעמים והתנסויות ,לצד שמירת הייחוד של הנדריקס."