מסעדת קיוטו בהרצליה, מהמוסדות הקולינריים המובילים בישראל, משיקה בימים אלה תפריט חדש שמציע פרשנות מודרנית למטבח היפני. התפריט כולל סשימי, טטאקי, באנים מקוריים, ניגירי פרימיום ועיקריות מוקפדות לצד מנות הדגל הקלאסיות של המקום.
בקטע הפתיחה מציעים ראשונות כמו קריספי רייס – אורז סושי פריך עם דג נא ואיולי יוזו, גיוזה מטוגנת וקלמרי בטמפורה עם ויניגרט עשבים ואיולי מיסו. בסשימי ובמיוחדים אפשר למצוא טונה חלפיניו, טטאקי האמצ׳י וסביצ׳ה סלמון עם אבוקדו וכוסברה בליים וצ’ילי.
במנות הבאנים, מובילים באן קריספי דג סי באס בציפוי פריך ואיולי יוזו וצ'ילי, ובאן בשר מבקר בבישול ארוך עם חמוצים יפניים וספייסי מיונז. חובבי סושי ימצאו ניגירי וספיישלים מקוריים, כמו ניגירי סלמון צרוב עם מיונז מקורמל, ספייסי מיסו, ספיידר רול ודאבל טונה. בעיקריות, סלמון מיסו מוגש עם ירוקים מוקפצים.
לצד האוכל, מציעה המסעדה תפריט קוקטיילים עונתי, עם משקאות כמו BASILISK – קוקטייל ירוק מרענן עם ג'ין, שרטרז ירוק, נענע, ג'ינג'ר ומלפפון; CINNAMON SUNSET – ברבן קינמוני עם קמפרי וטריפל סק; MEZCAL MIRAGE – מרגריטה ומזקל עם מיסו; ו-KYOTO UME – שזיף יפני ורום לבן עם מיסו ולימון.