סמאש בורגר ב-35 שקלים – הסמטה והשף פנדה ביחד בעזריאלי

"הסמטה" פותחת סניף חדש במרכז עזריאלי תל אביב בשיתוף פעולה ראשון מסוגו עם השף פנדה. התפריט כולל סמאש בורגר מחומרי גלם ישראליים בלבד במחירים שוברי שוק החל מ-35 שקל

מיטל שרעבי צילום: פרטי
הסמטה by Chef Panda
הסמטה by Chef Panda | צילום: בר פיטוסי
3
גלריה

המבורגר איכותי בלב תל אביב במחיר של 35 שקל - זה לא טעות דפוס. "הסמטה", אחת ההמבורגריות האהובות בצפון, פותחת סניף חדש במרכז עזריאלי תל אביב בשיתוף פעולה ראשון מסוגו עם השף פנדה (עידן פיינבורג). התוצאה: סמאש בורגר מחומרי גלם ישראליים במחירים שמטרתם להיאבק ביוקר המחיה. הסניף החדש יפתח ביום חמישי הקרוב - וצפוי לעשות הרבה רעש.

לאחר שנים של פעילות מוצלחת במטולה ותקופה מאתגרת בעקבות המלחמה, "הסמטה" מוצאת בית חדש בלב תל אביב. החיבור בין דור, מייסד הסמטה, לבין פנדה, מהשפים הבולטים בישראל, יצר תפריט חדש ומקורי שמחבר בין אהבת ההמבורגר הישראלי, חומרי גלם כחול-לבן וחשיבה סביבתית מתקדמת.

הסמטה by Chef Panda
הסמטה by Chef Panda | צילום: בר פיטוסי

הסניף החדש בעזריאלי שם דגש על חוויית אוכל נגישה ומקומית: מחירים שוברי שוק, שימוש ב-100% חומרי גלם מקומיים באיכות הגבוהה ביותר, והקפדה על קיימות באמצעות אריזות מתכלות וידידותיות לסביבה. זהו הסניף השני של "הסמטה" בתל אביב, לאחר הפתיחה במרכז שוסטר, ומהווה חלק משיתוף פעולה רחב בין קבוצת פנדה לקבוצת עזריאלי.

מה תמצאו בתפריט:

הסמטה by Chef Panda
הסמטה by Chef Panda | צילום: בר פיטוסי

פיינבורג: "עזריאלי הוא פרויקט הדגל של הקבוצה, ואנחנו מרכזים לשם את כל המשאבים והיצירתיות שלנו. המטרה היא להביא אוכל איכותי ונגיש באמת. אנחנו מכוונים למחירים הוגנים ולשירות ללא פשרות". לדבריו, "אנחנו עובדים עם בשר מקומי מעמק יזרעאל, מכינים את כל הרטבים שלנו בעצמנו, ומתחייבים לאיכות של כל אות וכל מנה שיוצאת מהמטבח".

חן זהביאן, מנכ"לית קניון עזריאלי תל אביב, אמרה: "החיבור בין קולינריה מקומית לבין חשיבה חדשנית הוא בדיוק מה שאנחנו רוצים להביא לקהל שמגיע לקניון מדי יום. המטרה שלנו היא להמשיך להוביל חוויית בילוי ואוכל ברמה הגבוהה ביותר".

תגיות:
המבורגר
/
תל אביב
/
עזריאלי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף