מעולם ההמבורגרים לעולם הפיצות: קבוצת BBB נכנסת לראשונה לשוק הפיצות ורכשה אתמול (שני) את מותג הפיצות "אמריקן דולצ'ה", מבית דולצ'ה.
במסגרת העסקה, הנאמדת בהיקף של מיליון שקלים, רכשה הקבוצה את פעילות הפיצרייה "אמריקן דולצ'ה" הממוקמת ברחוב זרחין 3 ברעננה. העסקה אינה כוללת את המסעדה האיטלקית דולצ'ה ברעננה, שתמשיך לפעול בנפרד.
המהלך מסמן עבור קבוצת BBB הרחבת פעילות אסטרטגית - מעולם ההמבורגרים והמקסיקני לעולם הפיצות, עם כניסה לקטגוריית פרימיום צומחת בשוק המזון המהיר-איכותי. בכוונת הקבוצה לפתוח באמצעות זכיינים כ-25 סניפים של "אמריקן דולצ'ה" ברחבי הארץ בשנים הקרובות.
במסגרת העסקה, בעלי המותג ומייסדיו, דולב אללי ומורן שקוף, יישארו לנהל ולהוביל את המותג גם לאחר הרכישה. השניים נחשבים למומחים בתחום הפיצה, לאחר שלמדו והתמחו בנאפולי, איטליה - בירת הפיצה העולמית.
"אמריקן דולצ'ה" הוא המותג היחיד בישראל שמציע תחת קורת גג אחת 3 סוגי פיצות שונות לחלוטין, בסגנונות ייחודיים: פיצה ניו-יורקית, פיצה פאן ופיצה דטרויט - היחידה מסוגה בישראל. כל הפיצות נעשות במקום, בעבודת יד, מחומרי גלם איכותיים המיובאים מהעולם.
קבוצת BBB היא אחת מקבוצות המסעדנות הגדולות בישראל, המפעילה מעל 100 סניפים ומסעדות ברחבי הארץ. הקבוצה מחזיקה במותגים מובילים כולל רשת BBB, בורגרים, מוזס שופ, ולאחרונה גם RAPIDOS - רשת אוכל רחוב לטיני מקסיקני. חברת דור אלון, בבעלות מוטי בן משה, מחזיקה ב-50% מהקבוצה.