על האש ועל היין: נתחים שכדאי לשים על המנגל. ויינות מתאימים

לקראת יום העצמאות, עדי אבו, ממזללת הבשר B12, מספר על נתחים שהוא אוהב ומסביר איך לצלות אותם נכון, גם על הגז הביתי. יאיר גת טעם, הקשיב, שתה משהו קטן וחזר כדי לסכם. אנחנו קוראים לזה "עבודה חיונית"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עדי אבו וגל דותן. B12
עדי אבו וגל דותן. B12 | צילום: יח"צ
4
גלריה
פיקניה B12
פיקניה B12 | צילום: יאיר גת
כרמל PC מרלו
כרמל PC מרלו | צילום: איל קרן
רקנאטי, רוזה
רקנאטי, רוזה | צילום: יח''צ

תגיות:
בשר
/
מתכונים
/
מנגל
/
יום העצמאות
/
יקב רקנאטי
/
גריל בר
/
יקב הרי גליל
/
יקב סגל
/
יקבי כרמל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף