מבשל ושותה: חיליק עושה עוף ביין

מי אמר שחייבים תרנגול זכר מבוגר ויין מבורגון כדי להכין 'קוק או ואן' כמו שצריך? חיליק גורפינקל מסביר איך לעשות את זה עם עוף צמחוני ויין ישראלי. מתכון אש לימים גשומים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עוף ביין
עוף ביין | צילום: חיליק גורפינקל
4
גלריה
חומוס ביתי
חומוס ביתי | צילום: צילום פרטי
טפרברג חוגגים 150 שנה
טפרברג חוגגים 150 שנה | צילום: אייל קרן
עוף ביין
עוף ביין | צילום: חיליק גורפינקל
תגיות:
מתכונים
/
בישול
/
עוף
/
יין
/
יקב טפרברג
/
יין אדום
/
יין ישראלי
/
סנהדרינק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף