ופתאום בערב רביעי שכזה באמצע השבוע, אני מקבל ווטסאפ מחבר טוב מהולנד. מופיעה בו תמונה של בקבוק 'טפרברג קברנה סוביניון אסנס'. ג'וק החבר היקר שלי, מספר לי שבדיוק סיים איזו עבודה בצילום סרטוני וידאו קצרים עבור לקוח שלו, חנות משקאות ברוטרדם, ואיך שהוא סיים את עבודתו הטובה, אותו לקוח החליט להפתיע אותו ולתת לו את הבקבוק הזה במתנה!
היין נעשה בשתי פרקציות. כל כרם בנפרד. לאחר התסיסות עוברים שני היינות הגולמיים להתבגרות של כשנה וחצי בחביות אלון צרפתי צפוף. לאחר ההתיישנות, צוות יינני היקב מגיע להרכב הסופי של היין ולאיזון בין שני הכרמים ואז, מעבירים אותו להתרגעות והתבגרות של עוד חצי שנה בבקבוקים לפני שהוא יוצא לשוק.