שפירא בישלה אקזיט: ראיון חגיגי

לרגל רכישת מבשלת הבירה המשפחתית על ידי חברת טמפו, שוחחנו עם המנכ"ל ומנהל השיווק של שפירא, כדי לנסות להבין איך עושים אקזיט בתחום הבירה וכיצד ישפיע המהלך על מה שנשתה בעתיד

טליה לוין צילום: ג'רמי לדנר
מבשלת שפירא. הצוות
מבשלת שפירא. הצוות | צילום: באדיבות המבשלה
4
גלריה
מבשלת שפירא
מבשלת שפירא | צילום: באדיבות המבשלה
מבשלת שפירא: הבירות
מבשלת שפירא: הבירות | צילום: באדיבות המבשלה
שאנן סטריט ובירה אידיאלים של שפירא
שאנן סטריט ובירה אידיאלים של שפירא | צילום: נעם ריבקין פנטון

קרלבוים מסביר שהחברות הגדולות הבינו שכללי המשחק והביקושים בקרב הקהל משתנים. "אם נסתכל על השוק האמריקאי והאירופאי וננסה להקביל אותו לשוק הישראלי, אז עתידנו לפנינו וצריכת בירות הקראפט הולכת וגדלה. בשנים האחרונות יש סטגנציה בשוק הבירות התעשייתיות וגידול מאד יפה בשוק בירות הקראפט המיוחדות וגם בירות הבוטיק המיובאות לצורך העניין".

תגיות:
בירה
/
סנהדרינק
/
בירה ישראלית
/
טמפו
/
קראפט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף