הטרנד: דברים מוזרים על הבר

חומרי גלם לא שגרתיים, טכניקות עתיקות וטכנולוגיות חדשניות. מירה איתן הציצה למעבדת המשקאות של אורון לרנר, כדי לצוד בשבילנו את הטרנדים הכי לוהטים בעולם הקוקטיילים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קוקטייל Heart of the Forest
קוקטייל Heart of the Forest | צילום: באדיבות המרואיינים
3
גלריה

בניסיון לתהות ולהבין מה יהיה הטרנד הבא בעולם האלכוהול או מה כבר חותם נוכחות קבועה, חקרנו בכתבות הקודמות משקאות כמו: שרי, ורמוט, מזקל ורום. הכתבה הנוכחית, האחרונה בנושא הטרנדים, עוסקת בעולם הקוקטיילים. והפעם קוקטיילים מוזרים, שונים, חריגים, כי מה כבר עוד אפשר להמציא בעולמות האלה? לצורך כך הגעתי אל אורון לרנר מקבוצת האימפריאל, "אושיית קוקטיילים", שמוחו הקודח לא מפסיק לרגע להמציא לנו פטנטים.

קוקטייל East of Eden
קוקטייל East of Eden | צילום: באדיבות המרואיינים
קוקטייל Wabi Sabi
קוקטייל Wabi Sabi | צילום: באדיבות המרואיינים

ועוד אחד מגיע, רום אגריקול, קורדיאל, בננה, אננס ועלי תה (בטוח פספסתי עוד כמה מרכיבים), הפירות מושרים באלכוהול ומתיקות קלילה משולבת במרירות, כשבבננה ובאננס יש אלכוהול מרוכז. "מבשילים את הבננות עם האננס, מבשלים מהר ואז טוחנים ומפרקים אותם יחד עם הרום עם אנזים שמפרק את הפרי והופך אותו לנוזל, ואז השריה אינטנסיבית עם הרום" מסביר לי הכימאי ואני מתעייפת רק מהמחשבה על העבודה. ובפה טעמים שונים לחלוטין ממה שמצפים מהמרכיבים. מוזר.

תגיות:
טרנדים
/
קוקטיילים
/
סנהדרינק
/
קוקטייל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף