בניסיון לתהות ולהבין מה יהיה הטרנד הבא בעולם האלכוהול או מה כבר חותם נוכחות קבועה, חקרנו בכתבות הקודמות משקאות כמו: שרי, ורמוט, מזקל ורום. הכתבה הנוכחית, האחרונה בנושא הטרנדים, עוסקת בעולם הקוקטיילים. והפעם קוקטיילים מוזרים, שונים, חריגים, כי מה כבר עוד אפשר להמציא בעולמות האלה? לצורך כך הגעתי אל אורון לרנר מקבוצת האימפריאל, "אושיית קוקטיילים", שמוחו הקודח לא מפסיק לרגע להמציא לנו פטנטים.
ועוד אחד מגיע, רום אגריקול, קורדיאל, בננה, אננס ועלי תה (בטוח פספסתי עוד כמה מרכיבים), הפירות מושרים באלכוהול ומתיקות קלילה משולבת במרירות, כשבבננה ובאננס יש אלכוהול מרוכז. "מבשילים את הבננות עם האננס, מבשלים מהר ואז טוחנים ומפרקים אותם יחד עם הרום עם אנזים שמפרק את הפרי והופך אותו לנוזל, ואז השריה אינטנסיבית עם הרום" מסביר לי הכימאי ואני מתעייפת רק מהמחשבה על העבודה. ובפה טעמים שונים לחלוטין ממה שמצפים מהמרכיבים. מוזר.