מלענה ועד קמומיל: היינן שמעורר לתחיה את הורמוט

אייל דרורי עושה את מה שהיה צריך להיעשות פה מזמן - לייצר ורמוט מקומי שעומד בקנה אחד עם מותגים מחו"ל. לא צריך להיות מביני אלכוהול כדי להתרגש ממה שקורה פה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הורמוטים של מולי
הורמוטים של מולי | צילום: אופק עוגן
3
גלריה
בחיפוש אחר הצמח המושלם. אייל דרורי
בחיפוש אחר הצמח המושלם. אייל דרורי | צילום: שרון עופר

כמו במקרים רבים אחרים, גם כאן הקורונה השפיעה והתחביב החדש של דרורי הפך לעסק, ומרעיון המוצר קיבל עור וגידים, עשבים וטעמים ו"מולי - משקאות משכרים" יצאה לדרך עם ורמוטים מקומיים ייחודיים עם ערך מוסף ענקי בשם VEDETTA (וודטה 52 - הכתובת שלו באיטליה).

לענה, זעתר, דבוקי - ארץ ישראל בלגימה מופלאה אחת

הורמיד והאפריטיף של מולי
הורמיד והאפריטיף של מולי | צילום: אסנת גואטה

חוץ מהוורמוט מייצרים גל ואייל גם ביטר אפריטיף נהדר שהתיבול שלו משתנה בהתאם לעונה וערכת ביטרס "גופר'ס" לתיבול קוקטיילים שמספקת ריכוז מופלא של טעמי אשכוליות, הדרים, עשבי תיבול ועוד שיקפיצו כל קוקטייל שתכינו.

מי שלא שתה תמד מעולם, הדבש יכה בו בעוצמה ואז התבלינים. הדבשיות הנהדרת של הוורמיד מקבלת ריכוך מהתבלינים ומרירות מהלענה ומבחינתי זו לגימה של קינוח בסוף ארוחה. אם בא לכם משהו רענן יותר, כמו בהרבה משקאות מתוקים - פתיחה עם סודה עוזרת ממש.

תגיות:
אלכוהול
/
ורמוט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף