אחרי שלפני שנתיים הוא בוטל ושנה שעברה נערך בצמצום, גמר הוורלד קלאס היוקרתי בחסות IBBLS, נערך השנה עם כל השואו באספרנטו אל מול הים, עם בריזה מושלמת חמימה, מוזיקה משובחת, מלא אנשים יפים ושפע של קוקטיילים משובחים. לכל הטוב הזה הצטרפה גם התרגשות של סוף דרך ותחילת דרך חדשה - סוף דרך, כי אחרי מבחנים קשוחים הגיעה שלישיית הגמר למבחן האחרון אל מול קהל רחב של אנשי אלכוהול ותחילת דרך כי איפשהו, אחרי שנתיים קשוחות במיוחד, אפשר היה להרגיש שהקורונה נעלמה מחיינו ושהחיים מתחילים לחזור למסלולם.
אז מה שותים?
השנה השתתפו שופטים בכירים בעלי שם עולמי בתחום האלכוהול: יובל סופר (גסטרום, דה ואן והג׳ין קלאב סופרים), דניל גולדמן ('מצווה בר', מוסקובה) , ואסיליס קרייסליס (יוון, The Clumsies) והשף מארק מוריאטי (יועץ קולינרי של דיאג׳יו עולמי).
באירוע הגמר הצטרפו לפאנל השופטים 3 דמויות בכירות מעולם האלכוהול בישראל ובעולם: