"יש גבול להגבלות הדיאטה, עד כאן", אמרה, והסבירה: "לא צריך להגזים באיסורים של הדיאטה, ולא צריך לספור ירקות גם אם יש בהם קצת יותר סוכר או פחמימה או קלוריות. נכון שאם אני אוכלת קילו שלם של עגבניות שרי אז יש שם כ-200 קלוריות אבל עדיין אני בעד להכביר בירקות כמה שרוצים באופן חופשי".
"שמעתם פעם על מישהו שהשמין מעגבניות? או גזר? או כרובית? זו הרי בדיחה", הבהירה. "אוכלים כמה שרוצים עד שמתמלאים, ומשאירים את מה שבאמת 'משמין' לסוף הארוחה כשכבר מלאים מהירקות. סלק – מכיל אולי 40 קלוריות ליחידה אבל הוא במסגרת 'ירקות חופשי', כך גם גזר, תחתיות ארטישוק, וכמובן שגם כרובית ובצל".