עשיר בברזל ובאשלגן, ודל קלוריות: כל מה שרציתם לדעת על הפרי האהוב | ד"ר מאיה רוזמן

הוא מתוק-חמצמץ, מרהיב ביופיו וקל לחיתוך - הקיווי. מסתבר שלפרי האהוב יש לא מעט יתרונות ואלו הסיבות שמומלץ לאכול אותו. ד"ר מאיה רוזמן מסבירה מה מסתתר מתחת לקליפה החומה

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
קיווי
קיווי | צילום: אינג'אימג'
2
גלריה

השם קיווי הוא על שם הציפור קיווי שחיה בניו זילנד, וזה כי הפרי מזכיר את הציפור בצבעים שלו. הזן הצהוב של הקיווי גם הוא פותח בניו זילנד, והיום תופס תאוצה גם פה בישראל.

קיווי
קיווי | צילום: אינג'אימג'
תגיות:
בריאות
/
קיווי
/
ויטמין C
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף