אתם אוכלים עובש מבלי לדעת? זה מה שקורה לבצל שלא מאוחסן נכון

בצל ידוע כירק שסופח אליו לחות, מה שעלול לגרום לו להתקלקל מהר יותר אם הוא לא מאוחסן כראוי. כדי שלא יצטבר בתוכו עובש, ישנו טיפ נהדר שתוכלו ליישם כדי לשמור עליו לאורך זמן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בצל
בצל | צילום: אינג'אימג'
3
גלריה
בצל
בצל | צילום: אינג'אימג'

"מתברר שגרביונים לא רק טובים לשמירה על רגליים מכוסות, אלא גם מהווים אריזה מצוינת עבור בצלים", מסביר מומחה. "בצלים זקוקים לחמצן כדי להישאר טריים לאורך זמן, מאחר והם נוטים לספוג לחות בקלות רבה יותר".

שיטת אחסון זו מומלצת גם על ידי ארגון הבצל הלאומי, שמסביר באתר האינטרנט שלו כי יש לאחסן בצלים במקום יבש וקריר במטבח, ולהכניס אותם לשקית ניילון רק לאחר חיתוך, כאשר אין אפשרות לאוורור. במקרה כזה, יש להכניס את הבצלים החתוכים למקרר.

בצל
בצל | צילום: אינגאימג'
תגיות:
ירקות
/
אחסון
/
בצל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף