מסתבר שהמוטו: "הגעת למקום חדש? רוץ לטעום את הבירות המקומיות", מנחה לא מעט חובבי בירה וגם סתם שתיינים. עמית שחם עם חמש בירות מקומיות שתמצאו רק בעיר ניו יורק...
אחת האמירות הרומנטיות ומעוררות התקווה שקשורות חזק לעיר ניו יורק היא שכשאתה מגיע אליה אתה יכול להיות כל מי שאתה רוצה. אם להמשיך את אותה אמירה - אז בעיר ניו יורק אתה גם יכול לשתות כל מה שאתה רוצה. בירת העולם החופשי מציעה אלפי מקומות בילוי שונים, ביניהם מועדונים, פאבים וברים שבהם אפשר למצוא כמעט כל משקה אלכוהולי שנמזג.

ישנם לא מעט קוקטיילים שנולדו בניו יורק, וכעיר מהגרים אפשר למצוא בה משקאות אלכוהוליים רבים ש"יובאו" מרחבי העולם, וההיצע הוא עצום. אבל ניו יורק גם מייצרת לא מעט משקאות אלכוהוליים, לרבות בירות. אז נכון שאין מותג בירה ניו יורקי שהפך לשוס עולמי, אבל בתפוח הגדול יש לא מעט מבשלות בירה מקומיות שיוצרות סביבן קהילות ויחד עם הלאגר או הסטאוט נמזגת לכוס גם קצת גאווה מקומית. מעין תחושה שנכון שכיאה לעיר הנחשבת לטבור העולם ניתן למצוא בה אין ספור סוגי בירה בפאבים ובמועדונים, אבל הבירה הזאת היא שלנו - ניו יורקית. אז אם אתם בחופשה או בנסיעת עסקים ואתם רוצים לטעום את ניו יורק, הנה חמש מבשלות מקומיות שמייצרות בירה שתוכלו למצוא רק מזרחית לנהר ההדסון.
המלצת הבית: Jammer - בירה קלה עם 4% אלכוהול בלבד, צהבהבה ובעלת ארומה פירותית; Tesla - בירה הנקראת על שמו של הפיזיקאי ומהנדס החשמל ניקולה טסלה. מטרתה של בירת הפילזנר הזאת היא להקפיץ קצת את מצב הרוח עם 7.1% אלכוהול וטעם מעט מריר; HI-RES - בירה בעלת 10.5% אלכוהול המתאפיינת צבע חום-זהוב, ריח הדרים, וטעם מריר.