בואו נצא מנקודת מוצא נדיבה שלא הקמצנות מלשחרר כמה שקלים בסופר או מכמה עשרות בבר, היא העניין פה. נלך על הכיף והמגניבות כמניעים עיקריים של התשוקה ליצירת בירה ביתית. ואחרי שסגרנו את פינת המוטיבציה, ניגש לחלק הפשוט יותר, כלומר, איך עושים את זה, קיבינימט? ובכן, כדי להפוך את התהליך לידידותי למשתמש, פנינו לחבר מועצת סנהדרינק, הבירולוג גדי דבירי ממרכז הבירה 'בירדי' בתל-אביב, בבקשה לספק לנו מידע בסיסי, שלדבריו עשוי להפוך כל אחד מכם לבשלן בירה. בסיסי, כן...