רוצים להרים כוס מבעבעת לחיי השנה האזרחית החדשה? קבלו את יוסי בוזנח עם עשרה יינות מבעבעים שאי-אפשר לפתוח את השנה בלעדיהם...
רגע לפני שמתחילות כאן החגיגות המבשרות את כניסתה של השנה האזרחית החדשה וזיקוקים ססגוניים יאירו את שמי הערב מכל עבר, אותו רגע ממש הוא שעתם הגדולה של היינות המבעבעים. הבקבוקים המהודרים המאורכים, הצליל הנפלא שנשמע בעת חליצת הפקקים, הבועות המתפצפצות בחן, הקצף הניגר כשובל תחרה מלכותי והטעם הכובש, הם אלה ההופכים את היינות המבעבעים לשחקנים הראשיים בערב הקסום הזה (...).

שמפניה ויינות מבעבעים הם משקאות נהדרים לא רק לערב השנה האזרחית החדשה, אלא לכל מקום וזמן שניתן ליהנות מהם ולהתענג על טעמם. ברשימה שלפניכם תמצאו יינות מבעבעים מסוגים שונים כשלצד כל אחד מהם הסבר מנומק מה הביא אותנו לצרף אותו לרשימה מכובדת זו. אז שתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה, כזו שתפנק אותנו בהרבה הזדמנויות לחגוג. לחיים!
איך ייצרו אותו: 100% שרדונה מכרמים בצפון-הגולן. בציר מוקדם השומר על רמות סוכר מרוסנות ורמות חומצה גבוהות, שזה האיזון המיטבי עבור מבעבעים. היין מיוצר בשיטה הקלאסית משמפיין - תסיסה שנייה בבקבוק ושהיה ארוכת טווח על השמרים במשך חמש שנים ומעלה ורק לאחר מכן מופרדים משקעי השמרים. רק מלכתוב את זה בא לי עכשיו בלאן דה בלאן.