אם אתם לא מרגישים מגעיל מספיק בבוקר שאחרי שתייה כבדה, קבלו כמה רעיונות להעברת התחושה האיומה של ההנגאובר באמצעות מאכלים ומשקאות שנשמעים איומים לא פחות...
הקוקוראץ' הוא סנדוויץ' מחלקי פנים. מי שניסה מספר על אהבה שאינה תלויה באלכוהול.
מרק קיבה, פלפל ושום. מפורסם ביעילות שלו, וגם במחיר שהוא גובה מכם – ריח גוף משכר בפני עצמו, אחר כך.
גם בדרום-אמריקה שיכורים נותנים במרקים. אז למה לא להתפנק על מנודו - מרק מעיים חריף עם בצל, שום ותבלינים.
מרק המיסו הוא קליל ואלגנטי, אבל אולי יעיל מול כמויות האלכוהול הלא גדולות שמפילות את הלוגם היפני הממוצע.
ככל הנראה מדובר בקוקטייל המנצח: שתי עיני כבש כבושות במיץ עגבניות. תודו שבשביל להוריד את המעדן הזה היה שווה לחטוף הנגאובר.
ביצה חיה, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל. ויש מצב לתוספות: שוט וודקה, מיץ עגבניות, חומץ.
מיצי ירקות חיים מדוללים בחצי כוס מים. היעד: השבת נוזלים ומינרלים שאבדו אל הגוף. גם אם במקור זה מנוסח מעט אחרת, סמוך על סבתא שהיא יודעת. לא סתם היא הגיעה לגיל הזה...