אם כבר חייבים להוריד בארוחה אחת ארבע כוסות, אז למה לא לעשות את זה כמו שצריך. יוסי בוזנח מפתיע עם כמה המלצות לא שגרתיות לחג. והפעם: 4 כוסות רק מהשטחים...
סמולאנים תל-אביבים, תבלבלו את המוח כמה שאתם רוצים על שטחים. אלה הם אחים שלנו, בשר מבשרנו ומלח הארץ שראויים לכל פרגון. היין שלהם מעולה והם מטפחים כרמים ומגדלים גפנים במקומות שעושים בית-ספר לבידול וייחוד. וחוץ מזה, עזבו אותנו מפוליטיקה כשמדברים על יין...
לבן נהדר, אבל במקרה הזה היין מנגן כינור שני ליוצרו, דר' שיבי דרורי, חוקר הזנים העתיקים של ארץ ישראל שייצר התעניינות בלתי נתפסת בעולם היין.
הרוזה של יקב 'פסגות' הוא יין פרחוני, הדרי וכולו מחכה לביס הראשון של הערב. רוזה מעולה, וחוץ מזה - יעקב אוריה זה אח.
יין אלגנטי וכייפי עם פרי צעיר ורענן שמשתלב בהרמוניה עם תיבול נעים וחביות האלון הבולטות.
יין רענן ומלא חן. יין של ניגודים שהופכים אותו למרשים במיוחד. יין בעל מרקם קטיפתי עם סיומת ארוכה ומוצקה. המון פרי יחד מינרליות גירית, טבק ותה.