תמיד אהבתי "להבין ביין", אבל התחרות נתנה לי הזדמנות לבדוק כמה באמת אני יודע על יין ועל הדרך גם ליהנות מחוויה שנראית כייפית ומעשירה. סיפור אמיתי על חובב יין שגילה ש"פרס ירדן" זה לא רק למקצוענים...
כשאנחנו יושבים במסעדה ותפריטים עוברים בין החברים מיד ליד, כולם פותחים את זה של האוכל, רק אני פותח את התפריט של היין. כבר שנים שזה כך: אני מקבל את תפריט היין, אני מחליט, אני טועם, כולם נהנים. בדיוק על זה חשבתי כשראיתי שתחרות "פרס ירדן" של יקב רמת-הגולן חוזרת אחרי הפסקה של כמה שנים.
