טל חוטינר חזר לשתות בלאדי מרי. הוא מספר לכם למה, וגם מציע מתכון
ותמיד יש סיבוב הבא. למה? כי בלאדי מרי זה משקה נפלא ובזמן האחרון הוא חוזר לכוס שלי הרבה בגלל ה"סטוליצ'ניה הוט" המתובלת בפלפל חלפניו. אבא שלי, שהלך השנה, אהב מאד וודקות חריפות מכל מיני סוגים. הוא קרא להן בשמן המקורי "פרצובקה" או הגרסא המעודנת "וודקה ציידים" שאל הפלפל שבה מוסיפים גם טיפונת דבש. אחת האהובות הייתה פרצובקה של סטולי, אותה וודקה אדמדמה שהייתה פותחת לי את האף הסתום בתור ילד כאשר אבא היה נחלץ לעזרתי.
לפני כמה שנים סטולי העלימו את הוודקה ההיא, ועכשיו הם מחזירים את ה"הוט" למדפים ואיתם את האהבה שלי למרי האדומה.
50 מ"ל סטולי הוט
כוס גבוהה
קרח
מיץ עגבניות
כמה טיפות טבסקו
כמה טיפות אנגוס טורה ביטרס
כמה טיפות וורצ'סטייר, או בגרסא הנחמדה יותר: ציר בשר
מלח
פלפל שחור
לימון
מנערים הכל בשייקר עם קרח ומוזגים לכוס גבוהה ורחבה עם עוד קצת קרח.
לחיזוק הנפש כדאי להוסיף קצת חזרת לבנה מגורדת ומקל סלרי (תכלס, זה לא משקה, זו ארוחת בוקר טבעונית. אני בטוח שגם פיליס גלזר הייתה גאה בה).