יאיר גת חושב שהרוח הים-תיכונית המרחפת על העשייה המשמחת של יקב 'טוליפ', מעידה על ההבנה שצרכן היין הישראלי סוף-סוף התבגר קצת...

היין, שנעשה מענבי גוורצטרמינר וסוביניון בלאן מכרמים בגליל העליון, משלב בין כל מה שאתם אוהבים בשני הזנים הללו. מהצד של הגוורץ: ארומטיות פרחונית מתקתקה, שהולכת ומתגברת ככל שהוא מתחמם; ומהצד של הסוביניון בלאן: נוכחות של פירות טרופיים ועשב קצור. המרקם נעים, טעמי הפרי אנרגטיים החמיצות טובה מאוד, והמרירות הקלה בסיומת מסכמת אותו יפה. יין קיץ ישראלי מדויק ומהנה.