טליה לוין פגשה את יאיר שפירא, המנכ"ל החדש של יקב רמת-הגולן, שוחחה אתו על אסטרטגיות שיווקיות ושמעה ממנו למה כשמדובר בניהול הוא לא מוכן לוותר על היתרונות שבעבודה בצוות...
אחרי חפיפה שהחלה באוגוסט האחרון ותפקיד רשמי שהחל למעשה רק לפני חודש, יאיר שפירא, המנכ"ל החדש של יקב רמת-הגולן, נכנס לתפקיד כשלא מעט עיניים נשואות אליו. פגשתי אותו כדי לשמוע על הצעדים הראשונים שלו בענף היין, מה הן התכניות שלו לעתיד, ומה הם ההבדלים בין ענף היין לענף הקפה ממנו הוא הגיע...
תנו לנשום, או כמו שאומר יאיר שפירא: "האמת שמה שעכשיו הכי מעסיק אותי זו בניית תכנית העבודה ל-2018 וגם פה לא הכל ברור וידוע, אנחנו עובדים תוך כדי תנועה ואני לומד כל הזמן. אני חושב שזה היופי בתפקיד, פתאום מגיעים רעיונות ואז אתה מבין שאתה בעצם מדבר כבר על 2019".
שני עשורים קדימה
חלוציות בת זמננו
