השנה האחרונה בחייה של חני פירסטנברג הייתה ללא ספק אחת המכריעות שידעה. אחרי לידה קשה שהותירה פצעים שטרם הגלידו ותינוקת חדשה שהצטרפה למשפחה, השחקנית תגשים בקרוב את פסגת חלומו של כל שחקן כאשר תעלה על הבמה האגדית של תיאטרון ברודוויי בניו יורק ותככב במחזמר הנודע "קברט". פירסטנברג תהיה השחקנית השנייה בכל הזמנים לעלות על הבמה היוקרתית, מאז השחקנית דינה דורון שכיכבה על אותן במות לפני כמה עשורים וגילמה במשך שנה וחצי את תפקיד אנה פרנק בהצגה "יומנה של אנה פרנק".
"אחרי שכבר ילדתי את בתי מיה בישראל, חזרתי לניו יורק וקיבלתי טלפון מההפקה של המחזמר. התברר שהשחקנית הבריטית גייל רנקין החליטה לעזוב את ההפקה והתקשרו אליי ואמרו לי שסם רוצה להציע לי את התפקיד שוב, אבל הכוריאוגרף רוצה לראות אותי שוב. כנראה רצו לראות את המצב הגופני שלי אחרי ההיריון. לפני כמה שבועות בישרו לי שקיבלתי את התפקיד".
"אמא שלי שיחקה בתיאטרון 'הספרייה' לפני עשר שנים את אותו תפקיד במחזמר 'קברט'. זה ממש מצחיק שזה התפקיד הראשון שאני עושה בברודוויי, ובאמת סוג של סגירת מעגל. אבא שלי נהנה להגיד שאני זונה בת זונה".
"אני מאוד מתרגשת. מעולם לא היה מצב שבו לא עבדתי כל כך הרבה זמן, אז אני מאוד רעבה. חשבתי שאני אהיה אמא במשרה מלאה. בשנה הראשונה אמרתי לבעלי שהוא יצטרך לשכנע אותי ללכת לאודישנים. אני נהנית מאוד להיות אמא, אבל גם מאוד רוצה לחזור לעבוד. אחד לא נוגד את השני, כל אחד מעצים את השני. כשאני בבית אני רוצה לעבוד, וכשאני עובדת אני רוצה להיות עם מיה. יש בי רצון גדול שהיא תהיה גאה בי".
"אני מקווה שמפה אני רק אעלה. אני לא מאמינה שדברים פשוט באים, צריך לעבוד קשה עבורם. התפקיד ב'קברט' בהחלט ייפתח בפני הזדמנויות מעניינות. חשוב לי להמשיך לעבוד בארץ. אני מאוד אשמח לקבל תפקידים בישראל וגם אין לי שום בעיה לחזור לארץ לכמה שנים. עד שמיה תהיה בת שש אני יכולה לעשות מה שאני רוצה. יש לי בית בישראל ובית בניו יורק. אני עוד לא יודעת איפה אני רוצה לגדל את הבת שלי. פעם אמרתי שאני בחיים לא אגור בניו יורק ואני גרה פה שוב, אי אפשר לדעת".