מירה איתן החליטה שהיא לגמרי מיצתה את הקטע ההוא עם הדבש, אבל ממש לא מוכנה לוותר על התפוח. בינינו, זה רק תירוץ לעוד אלכוהול...
סיידר ישראלי מבית ישרא-אייל, המיוצר על-ידי משפחת נילסון. אב המשפחה, דני נילסון, חיפש שנים את המתכון המושלם ושומר עליו בסוד. לישרא-אייל שני סוגי סיידר ממיץ תפוחים טבעי: האדום – מתקתק, נעים ולא מעיק, קליל ופירותי; הירוק - סיידר בסגנון האנגלי המסורתי, יבש עם חומציות די גבוהה ובסיומת מרירות נעימה. שניהם סיידרים נהדרים לימי הקיץ החמים.
מותג הסיידר הנמכר ביותר בעולם מגיע מאנגליה, מחברה שנרכשה על-ידי היינקן בשנת 2008. זהו סיידר תפוחים המיוצר מחומרים טבעיים, ומתאפיין במתיקות נעימה וטעם תפוחי מובהק. סיידר מתוק, מרענן וטעים.
משפחת ווסטון מייצרת סיידר בכפר הקטן ליטל מארקל שבמערב-אנגליה כבר משנת 1880. יש להם מגוון סיידרים בשלל סגנונות וטעמים, החל בסיידר יבש ומעורפל (cloudy) וכלה בסיידרים מתוקים: ווסטונס פרימיום סיידר - סיידר חצי יבש ומרענן עם מתיקות מתונה, טעמי תפוח עשירים ומעט בשלים, וניחוחות עם תיבול מתקתק ובריוש. ווסטונס אינגליש וינטאג' סיידר – סיידר מיושן עם ניחוחות וטעמים עשירים ובשלים וסיומת ארוכה ומתקתקה. ווסטונס סיידר 'אולד רוזי' - סיידר מסורתי מעורפל, מתיישן בחביות עץ אלון לאורך זמן ולכן גם מתובל בנדיבות, בעל אחוז אלכוהול גבוה וניחוחות של קינמון, ציפורן ופירות הדר בשלים.
סיידר אקוסון ברוט הוא סיידר יבש מתפוחים מובחרים ואיכותיים, המגיע מאזור נורמנדי שבצרפת. הסיידר בעל ניחוחות פריכים של תפוחי-עץ טריים וטעמים מורכבים של תבלינים ומינרלים. לאקוסון יש גם סיידר מתוק וגם רוזה באחוז אלכוהול נמוך.
סיידר עשיר ומורכב, שיתאים ללוות ארוחה. ניחוחות וטעמים מורכבים של תפוחים עשירים ומעט אדמתיות, ומתיקות נעימה. אחוזי אלכוהול מאוד נמוכים, שיתאימו גם לבראנץ' קליל.