שוק המניות סיים את המסחר השבועי עם עליות שערים

שוק המניות של תל אביב סיים את המסחר השבועי עם עליות שערים. המעוף רשם עליה של - 1.85% ומדד ת"א 100 רשם עליה של 0.8%

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין

אביעד לוי מחדר המסחר של IBI TRADE סיפר ל'מעריב השבוע': "הבוקר פקעו האופציות השבועיות על מדד המעו"ף ברמה של 1447.63 נקודות. המסחר היומי נפתח במגמה שלילית עד לשעות הצהריים, לאחר מכן הופיעו ביקושים אך אלו לא הצליחו לשנות את המגמה השלילית של הבוקר.

המפנה התחולל אחרי הודעה של מריו דראגי, נשיא הבנק המרכזי של אירופה, על תחילת ביצוע רכישת אג"חים ע"י הבנק, מה שהביא הביאה לעליות בולטות במדדי הבורסות האירופאיות. עליות אלה גררו גם ביקושים בבורסה של תל אביב.

מחזור המסחר היומי הסתכם בכ-1.13 מיליארד שקלים, ובתוך כך העלייה בשער הדולר נבלמה שכן שערו היציג ירד ב- 0.3421% ל- 3.787 שקלים . במסחר הבין בנקאי של הערב הדולר התאושש והוא נסחר ב 3.7935 שקלים".

תגיות:
שוק המסחר
/
מדד המעוף
/
מדד תל אביב 100
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף