מחקרים רבים אף קושרים בינה לבין איזון הסוכר בדם ולהפחתת כולסטרול. הבעיה העיקרית שלה, הייתה עד לאחרונה, שהיא הייתה מוכרת לצרכן הישראלי בעיקר כחומר גלם, כלומר, כזה שדורש טיפול והכנה. שיבולת שועל לא רק עשירה בערכים תזונתיים, אלא גם מעניקה מרקם קרמי, שביחד עם טעם ניטרלי, הופכים את השילוב שלה במגוון מאכלים לאידיאלי: העשרת הערך התזונתי תוך שמירה על טעם נפלא.
הנה שלושת המוצרים החדשים שהופכים כבר לפריט-חובה במקרר של שוחרי הבריאות: מעדני BIO בתוספת חיידקי יוגורט ידידותיים ומועשרים בסידן, על בסיס שיבולת שועל ובשלושה טעמים נהדרים: הראשון הוא מעדן שיבולת שועל בטעם טבעי, השני מיועד לחובבי הטעמים הטרופיים מנגו פסיפלורה והשלישי הוא לקלאסיים בינינו, שלא יחליפו את טעמו הנפלא של תות שדה בטעם אחר.
אין ספק שרכיבים אלו הופכים את שיבולת השועל למרכיב רצוי בתפריט של אנשים עם סוכרת ועם רמות כולסטרול גבוהות בדם, אך לא רק עבורם סדרת המעדנים והמשקאות המבוססת על שיבולת שועל הופכת את התזונה הנכונה לא רק לבריאה יותר, אלא גם להרבה יותר מגוונת, מהנה וקלה.