איך מתנהלים מול 200 זוגות שנאלצים לדחות פעם אחר פעם את תאריך החתונה שלהם? למה מומלץ לקיים באולם הפנוי בשעות היום כנסים ומפגשים? ומה הרוויח מי שפתח את המטבח שלו למשלוחים ביתיים?
דודי לוי רייךעסקים סגורים בזמן הקורונה| צילום: מרים אלסטר, פלאש 905גלריה
רגע לפני פתיחת עונת האירועים, מסבירים יועץ עסקי מטעם ארגון להב, מנהלת מחלקה עסקית בבנק הפועלים ושני בעלים של אולמות וגנים איך מתמודדים עם המשבר הכלכלי – ואולי אף יוצאים ממנו מחוזקים:
אייל לוגסי, קייטרינג של אוכל מוכן בסופ"שים
אייל לוגסי ושותפו דודו, אולמי ''אדורה'' בדימונה| צילום: צילום פרטי
גדי כספי, "אחרי שנה, יומן ההזמנות מתמלא"
גדי כספי, בעלים משותף של אולמי וגני האירועים ''קאלה''| צילום: צילום פרטיניר שפיר, יועץ קורונה בבנק הפועלים| צילום: צילום פרטי