ארז כלפון מספר בראיון מיוחד לפתיחת העונה על הפיכת הכדורגל לחוויה למשפחתית

יו"ר קצא"א ומנהלת הליגוד בכדורגל על הכוונה להקים קרן הון סיכון להשקעה בספורט–טק, על הרצון להכניס הימורים אונליין כדי למנוע אובדן של 3 מיליארד שקל וגם על הרגע המתקרב שבו ירגיש שמיצה - ויפרוש

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ארז כלפון
ארז כלפון | צילום: ראובן קסטרו
3
גלריה

ההורים נפגשו לפני הצבא, התחתנו והתיישבו ברמת גן. אבא הקים חברת בניין עם אחיו, אמא עבדה תקופה בתעשייה האווירית ואחר כך התמקדה בגידול של שלושתנו.

שמירה על הסביבה: אני יכול להרגיע את ארגוני הסביבה שמודאגים מפעילות קצא"א: לא נחסוך במשאבים כדי להגן עליה בכל מחיר ובד בבד נשמור על כשירות נמל הנפט באילת, בשגרה ובאירועי ביטחון וחירום. לפני כמה שנים החזרנו חצי קילומטר מהנמל לציבור למען שימורה של שמורת אלמוגים נדירה.

ארז כלפון
ארז כלפון | צילום: ראובן קסטרו

מתווה פתיחת העונה: אצטדיון הכדורגל הוא המקום הבטוח ביותר למי שנכנס בשעריו, כי הצופים נמצאים באוויר הפתוח, הם בעלי תו ירוק או כאלה שעברו בדיקות קורונה מהירות. איך גמר היורו הפך לאירוע הדבקה המוני? אני לא אחראי עליהם. אצלנו זה לא היה קורה, כי אנחנו פועלים לפי התו הירוק, מקפידים על נהלים ושומרים על סביבה סטרילית בעזרת פקחים.

אני סומך על האוהדים שישמרו על ההנחיות, כי הם יודעים היטב שאם זה לא יקרה, משרד הבריאות לא יאפשר לנו לקיים את המשחקים. אנחנו נחושים לסיים את העונה במגרשים, כי כדורגל ללא קהל הוא לא כדורגל. אגב, ברוב מדינות אירופה משחקים עם קהל, אף שלא כולם קיבלו חיסון שני, אז אצלנו על אחת כמה וכמה.

ארז כלפון
ארז כלפון | צילום: ראובן קסטרו
תגיות:
מעריב סופהשבוע
/
ארז כלפון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף